Iklan Skim Perkhidmatan Khas Universiti (SPKU) 2019

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN SKIM PERKHIDMATAN KHAS UNIVERSITI (SPKU) 2019

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) mempelawa para pemohon yang berkelayakan untuk mengisi keperluan jawatan di UPSI bagi tahun 2019. Jika anda seorang yang berkelayakan, komited dan pro-aktif untuk bersama kami menuju ke arah kebitaraan dan kecemerlangan pendidikan, berikut adalah kekosongan jawatan di Universiti Pendidikan Sultan Idris.

BIL JAWATAN / POSITION GRED / GRADE BIDANG
1 SKIM PERKHIDMATAN KHAS UNIVERSITI (SPKU) GRED 41 / GRED 29 / GRED 19 / GRED 11 Pentadbiran dan Kewangan
HONORARIUM
GRED JAWATAN BULANAN
Gred 41 RM2,500.00
Gred 29 RM1,800.00
Gred 19 RM1,550.00
Gred 11 RM1,100.00

SYARAT-SYARAT MEMOHON / TERMS OF APPLICATION
1. Terbuka kepada calon-calon warganegara Malaysia
2. Calon berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan yang mempunyai kelayakan bersesuaian dalam pelbagai bidang seperti dinyatakan.

TARAF JAWATAN
1. Kontrak

TEMPOH LANTIKAN
Sekurang-kurangnya satu (1) bulan tetapi tidak melebihi 36 bulan (3 tahun)
CARA MEMOHON / HOW TO APPLY
Pemohon Warganegara hendaklah mengisi semua maklumat yang diperlukan dalam Sistem Online di pautan http://myjobs.upsi.edu.my/.

PENTING / IMPORTANT:

Pemohon yang tidak menerima apa-apa maklumbalas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan selepas tarikh permohonan, permohonan hendaklah dianggap tidak berjaya.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN / END DATE FOR APPLICATION
7 MEI 2019