KERJAYA

ICONHRMIS

KEHADIRAN

LNPT

Jawatan Bukan Akademik

 Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), satu- satunya Universiti Pendidikan di Malaysia dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai kami meneruskan kebitaraan dengan mengisi jawatan - jawatan seperti tersenarai. 

 

 BIL      KUMPULAN     PERKHIDMATAN      JAWATAN /   KEKOSONGAN   GRED   TARAF   SYARAT LANTIKAN TARIKH TUTUP PERMOHONAN
   1
PENGURUSAN & PROFESIONAL PEGAWAI PERUBATAN / 1 KEKOSONGAN

UD43/UD44
UD47/UD48
UD51/UD52
UD53/UD54

     TETAP  nota
17/12/ 2018
(ISNIN)

 bullet2

Pemohon perlu mendaftar untuk mempunyai akaun dengan Online Job Application (myjobs.upsi.edu.my). Klik pautan di bawah untuk memohon:

     IMAGES4  
 bullet2 Untuk permohonan jawatan kali kedua dan seterusnya, pemohon tidak perlu mendaftar semula atau mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.
 bullet2 Permohonan secara atas talian perlu diisi dengan lengkap kerana permohonan akan diproses menggunakan permohonan atas talian ini. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak dan tidak akan diproses.
 bullet2 Setelah permohonan lengkap diisi,
         bullet3
sila cetak dan pastikan gambar berjaya dimuat naik/ dilekatkan;
  bullet3 sila sertakan salinan keputusan - keputusan peperiksaan, sijil - sijil Kokurikulum dan sebagainya yang berkaitan (yang telah disahkan);
  bullet3 dihantarkan ke alamat yang tertulis di bawah dan bukan diemel;
  pemohon yang terdiri daripada warga UPSI (kakitangan bertaraf tetap/ kontrak/ sementara) perlu menghantar permohonan bersama surat iringan kepada Pendaftar UPSI melalui Ketua Pusat Tanggungjawab (PTj)
 bullet2 Pemohon perlu menyemak dari semasa ke semasa pengumuman yang dibuat di bahagian Berita/ Maklumat Terkini di myjob.upsi.edu.my untuk mengetahui status terkini permohonan. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya disebabkan pemohon tidak menyemak status permohonan secara atas talian di ruangan tersebut.
        Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel aktif. Permohonan secara atas talian ini akan menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar  secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.
bullet2 Pemohon yang tidak menerimasebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan dianggap tidak berjaya.
 bullet2 Sila hantarkan permohonan ke:
                                                             Unit Perjawatan
                                                Bahagian Sumber Manusia
                                           Universiti Pendidikan Sultan Idris
                                               35900 Tanjong Malim, Perak

 

 bullet2

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Perjawatan  (Bukan Akademik)

   +605-4506328 
  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.