kerjaya

Pihak Universiti mempelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang telah ditawarkan

hrmis

 Sistem HRMIS telah diperkenalkan kepada semua kakitangan kerajaan yang diterajui oleh JPA

lnpt

Kemudahan borang disediakan mengikut keperluan setiap Staf UPSI

Jawatan Bukan Akademik

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), satu- satunya Universiti Pendidikan di Malaysia dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan menyertai kami meneruskan kebitaraan dengan mengisi jawatan - jawatan seperti tersenarai. 

BIL JAWATAN GRED KEKOSONGAN
1 Pegawai Perubatan UD43/ UD44 1
2 Pegawai Pergigian UG44/48/52/54 1
3 Pengawal Keselamatan KP11 10


**Sila ambil maklum bahawa selepas permohonan online dibuat, pemohon perlu menghantar permohonan ke UPSI beserta salinan sijil dan dokumen berkaitan (sila rujuk panduan permohonan)


Klik notauntuk mendapatkan syarat- syarat lantikan bagi jawatan yang ingin dipohon.
Tarikh tutup permohonan : 30 MAC 2017 (Khamis)

 bullet2

Calon-calon yang ingin memohon jawatan di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) perlu mendaftar untuk mempunyai akaun dengan Online Job Application. Klik pautan di bawah untuk memohon:

     IMAGES4  
 bullet2 Untuk permohonan jawatan kali ke-2 dan seterusnya, calon tidak perlu mendaftar semula / mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.
 bullet2 Permohonan secara online ini hendaklah diisi dengan lengkap. Permohonan online yang tidak lengkap akan ditolak. Permohonan juga perlu dihantar / dipos bersama-sama sijil berkaitan ke UPSI, permohonan yang tidak dihantar / dipos ke UPSI akan ditolak.
 bullet2 Untuk jawatan bukan akademik perlu mengisi borang dengan lengkap:
         bullet3
Cetak CV lengkap dan lekatkan gambar
         bullet3 Lampirkan salinan-salinan keputusan SPM/ Sijil/ Diploma/ Ijazah/ Sijil-sijil Kokurkulum dan sebagainya yang berkaitan (yang telah disahkan). Poskan ke alamat tertulis di bawah.
         bullet3 Pemohon yang terdiri daripada warga UPSI (Kakitangan bertaraf tetap/kontrak/ sementara atau PSH) hendaklah menghantar permohonan bersama surat iringan kepada Pendaftar melalui ketua jabatan.
 bullet2 Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara online ini menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.
 bullet2 Sila hantarkan permohonan ke alamat:
                                                             Unit Perjawatan
                                                Bahagian Sumber Manusia
                                           Universiti Pendidikan Sultan Idris
                                               35900 Tanjong Malim, Perak

 

 bullet2 Sila hubungi Bahagian Sumber Manusia  di talian 05-4506328 (En. Ahmad Mustafa/ En. Fakhrul Islami/ Pn. Zuraidah) untuk sebarang pertanyaan.
bullet2 Pemohon yang tidak menerima apa-apa maklumbalas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan selepas tarikh tutup, permohonan hendaklah dianggap tidak berjaya.