KERJAYA

KEHADIRAN

LNPT

Jawatan Kenaikan Pangkat Bukan Akademik

UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ingin mempelawa staf UPSI di kalangan kakitangan bertaraf tetap untuk mengisi jawatan kenaikan pangkat seperti di bawah:

Senarai kekosongan jawatan adalah seperti berikut:-

BIL    KUMPULAN PERKHIDMATAN
           JAWATAN

GRED

KEKOSONGAN              TARIKH
         TEMUDUGA
   1.                    Kumpulan Pelaksana    Pembantu Akauntan     W26               1       27 November 2018
   2.    Pembantu Kemahiran     H22               1       28 November 2018

TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA: 09 NOVEMBER 2018 (RABU)

PANDUAN PERMOHONAN

bullet4 Permohonan perlu dibuat secara bertulis (tanpa borang) kepada Pendaftar melalui Ketua Jabatan masing-masing. Sila sertakan bersama resume atau “curriculum vitae”dan salinan sijil - sijil termasuk sijil kursus English for Works (bagi jawatan kenaikan pangkat).

bullet4 Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan dianggap tidak berjaya

bullet4 Pemohon wajib mengisi borang profiling yang dilampirkan bersama dengan iklan ini.

PENTING BAGI JAWATAN KENAIKAN PANGKAT:

bullet4 Pemohon yang belum mengisytiharkan harta dalam tempoh lima (5) tahun terkini perlu mengemaskini pengisytiharan harta masing-masing sebelum menghantar permohonan. Pengemaskinian boleh dibuat dalam MyUPSI Portal masing-masing.

bullet4 Pemohon yang belum hadir ke kursus English for Works tetapi telah memohon untuk menghadirinya, perkara ini boleh dinyatakan dalam surat permohonan kenaikan pangkat.

SILA HANTARKAN PERMOHONAN KE:

Unit Perjawatan (Bukan Akademik)
Bahagian Sumber manusia
Universiti Pendidikan Sultan Idris
35900 Tanjung Malim, Perak

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Perjawatan (Bukan Akademik)

No. Telefon : 054506328