PENERAJU KEBITARAAN PENDIDIKAN

Jawatan Pentadbiran

Closing Date: 01/04/2024

Vacancy Details

UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ingin mempelawa calon di kalangan Warganegara Malaysia yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama merealisasikan wawasan universiti sebagai Peneraju Kebitaraan Pendidikan di Malaysia dan berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan serta berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan di UPSI.

BIL KUMPULAN PERKHIDMATAN JAWATAN GRED TARAF BIDANG KEKOSONGAN
1. Pengurusan dan Profesional Pegawai Tadbir N41 Tetap Kaunseling 1
2. Pegawai Tadbir N41 3
3. Pustakawan S41 1
4. Jurutera J41 Kejuruteraan Elektrik 1
5. Pelaksana Penolong Akauntan W29 1
6. Penolong Pegawai Tadbir N29 2
7. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29 2
8. Pereka B29 1
9. Penolong Pegawai Sains C29 1
10. Penolong Pegawai Seni Bina JA29 1
 11. Juruteknik Komputer FT19 1
12. Pembantu Tadbir (Perkeranian dan Operasi) N19 Pembantu Pengurusan Murid 1
13. Pembantu Tadbir (Perkeranian dan Operasi) N19 Pembantu Penerbitan 1
14. Pembantu Keselamatan KP19 1
15. Ahli Muzik B19 1
16. Pemandu Kenderaan H11 2

Klik DISINI untuk mendapatkan syarat-syarat permohonan bagi jawatan yang disenaraikan.

PANDUAN PERMOHONAN

1. Pemohon perlu mendaftar dan mempunyai akaun dengan Online Job Application UPSI (myjobs.upsi.edu.my).
  2. Untuk permohonan jawatan kali kedua dan seterusnya, pemohon tidak perlu mendaftar semula atau mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini profail dan jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.
  3. Permohonan secara dalam talian perlu diisi dengan lengkap kerana permohonan akan diproses menggunakan permohonan dalam talian Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak dan tidak akan diproses.
  4. Permohonan adalah terbatal sekiranya didapati pemohon memberikan maklumat yang tidak
  5. Selain daripada memenuhi syarat sepertimana yang ditetapkan dalam skim berkenaan, calon mestilah juga memenuhi syarat tambahan iaitu:
    5.1 bersih dan bebas dari sebarang tindakan tatatertib/perundangan;5.2 telah melengkapkan pengambilan vaksinasi Covid-19 (sekurang-kurangnya 2 dos)
  6. Pemohon perlu menyemak dari semasa ke semasa pengumuman yang dibuat di bahagian Semak Permohonan di myjobs.upsi.edu.my untuk mengetahui status terkini permohonan. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya disebabkan pemohon tidak menyemak status permohonan secara dalam talian di ruangan tersebut.
  7. Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara dalam talian ini akan menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.
  8. Calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemu duga.
  9. Setiap permohonan jawatan dikenakan RM 10.00 bagi satu (1) jawatan.
  10. Calon perlu memastikan maklumat didalam Myjobs adalah lengkap bagi memastikan permohonan dapat diproses selanjutnya.
  11. Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.
  12. Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Perjawatan, BSM
    05-450 6328 / 6399 / 6514 / 6509 / 6034 / 6339 / 6342

TARIKH TUTUP PERMOHONAN
    Tarikh tutup permohonan jawatan yang diiklankan adalah pada 1 April 2024 .

Talian telefon Bahagian Sumber Manusia telah pulih!