PENERAJU KEBITARAAN PENDIDIKAN

Search

Kerjaya

Citizen | Non-Academic Position

Pereka (Seni) Bidang Seramik

Closing Date: 30/11/2023

Vacancy Details

UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ingin mempelawa calon di kalangan Warganegara Malaysia yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama merealisasikan wawasan universiti sebagai Peneraju Kebitaraan Pendidikan di Malaysia dan berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan serta berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan di UPSI.

Senarai kekosongan jawatan adalah seperti berikut:-

BIL

KUMPULAN PERKHIDMATAN

JAWATAN

GRED

TARAF

1.

Pelaksana

Pereka (Seni)

Bidang Seramik

B19

Tetap

Klik DISINI untuk mendapatkan syarat-syarat permohonan bagi jawatan yang disenaraikan.

 

PANDUAN PERMOHONAN

 

 1. Pemohon perlu mendaftar dan mempunyai akaun dengan Online Job Application UPSI (myjobs.upsi.edu.my).
 2. Untuk permohonan jawatan kali kedua dan seterusnya, pemohon tidak perlu mendaftar semula atau mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini profail dan jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.
 3. Permohonan secara atas talian perlu diisi dengan lengkap kerana permohonan akan diproses menggunakan permohonan atas talian ini. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak dan tidak akan diproses.
 4. Permohonan adalah terbatal sekiranya didapati pemohon memberikan maklumat yang tidak benar.
 5. Pemohon perlu menyemak dari semasa ke semasa di bahagian Berita/Maklumat Terkini di myjobs.upsi.edu.my untuk mengetahui status terkini permohonan. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya disebabkan pemohon tidak menyemak status permohonan secara dalam talian di ruangan tersebut
 6. Pemohon diminta mengisi maklumat alamat emel yang aktif. Permohonan secara atas talian ini akan menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebabkan oleh pemohon tidak mengakses emelnya.
 7. Calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.
 8. Setiap permohonan jawatan dikenakan RM 10.00 bagi satu (1) jawatan.
 9. Calon perlu memastikan maklumat di dalam Myjobs adalah lengkap bagi memastikan permohonan dapat diproses selanjutnnya.
 10. Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan dianggap tidak berjaya.
 11. Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Perjawatan, BSM
  05 – 450 6328 / 6399 / 6339 / 6340
  TARIKH TUTUP PERMOHONAN
  Tarikh tutup permohonan jawatan yang diiklankan adalah pada 30 November 2023.

SHARE